Zorgeloos importeren


Zorgeloos uw auto importeren daar staan wij voor. Mocht u van plan zijn een auto te kopen in het buitenland dan helpen wij u graag. Natuurlijk wilt u uw nieuwe auto importeren tegen de laagste prijs.

Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw auto zorgeloos naar Nederland komt en ingevoerd wordt tegen het laagst mogelijke BPM tarief. Wij streven ernaar om uw auto binnen 2 weken op kenteken af te leveren.

Door onze ruime ervaring met het importeren en het opstellen van BPM berekeningen bent u verzekerd van maximaal voordeel. Ons doel is om een kwalitatief goede auto te importeren tegen de scherpste mogelijke prijs.

Onafhankelijke Dekra-keuring


Dekra is een onafhankelijke keuringsorganisatie met gespecialiseerde keurmeesters in Duitsland. Bij een keuring wordt de auto van top tot teen nagekeken. Dan moet u denken aan onder meer de elektronica, carrosserie en chassis. Ook de motor en toebehoren, het uitlaatsysteem en de remmen worden gecontroleerd. De kosten voor een Dekra-keuring bedragen €129,- inclusief btw. Bij de keuring ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport met een lijst van alles wat er op en aan de auto zit samen met eventuele mankementen en storingen. Hierna beslist u of u tot de koop over wil gaan. de kosten van de keuring zijn voor de koper indien anders vermeld.

Schade historie


Het is voor ons en voor u belangrijk dat we zeker weten dat er geen onderhuidse problemen aan de auto kleven. Zo hebben wij speciale apparatuur om oude schade's op te sporen.

Een klein deukje is niet zo'n probleem maar een grote schade kan gevolgen hebben op de veiligheid en het rijgedrag van de auto. Wij streven ernaar dat u een auto krijgt zonder schade verleden.