Werkwijze


Onze werkwijze maakt ons uniek. Hiermee maken wij ook het verschil in onze aanpak van de importservice. Wij maken ons sterk om het hele import traject met u nauw betrokken te laten verlopen. U heeft 1 contactpersoon die alles van a tot z regelt. Zo weten wij zeker dat alles volgens uw wens verloopt en heeft u een korte lijn naar ons.

Geheel vrijblijvend advies


Vooraf maken we een geheel vrijblijvende afspraak, zodat we met u kunnen bekijken wat er mogelijk is binnen uw budget. Hierna komen wij met een passend advies. Kunnen wij niet de juiste auto voor u vinden of bent niet overtuigd van onze aanpak? Dan kunt u geheel kosteloos beslissen om af te zien van onze diensten.

Ga met ons mee uw auto kopen


Door onze unieke go with us service bieden wij u de mogelijkheid om met ons mee op pad te gaan om uw auto te bekijken en ook hele inkoop traject met ons samen te doorlopen. Door hier te klikken krijgt u meer informatie over deze unieke service.

Transport


Er zijn meerdere mogelijkheden voor het vervoer van uw auto naar Nederland. De keuze ligt volledig bij u. Het voordeligste is om zelf terug te rijden. Het risico is enkel dat u alleen W.A. verzekering heeft op het export kenteken. Wij kunnen de auto voor u laten transporteren. Deze kosten zijn afhankelijk van de plaats waar u de auto koopt. Dit gaat in samenwerking met een vakkundig bedrijf die gespecialiseerd is in auto transport. De prijzen liggen normaal gesproken tussen de €350 en €600 voor Duitsland en België en het noordelijke deel van Frankrijk. Dit is gebaseerd op een kilometerprijs van €0,70 per kilometer en eventuele toeslagen voor nacht en weekenden. Wij proberen dit te combineren met andere auto's zodat het doorgaans voordeliger uitpakt.

Toelating Nederland


Wanneer uw auto is gearriveerd in Nederland, gaan wij ervoor zorgen dat de auto zo spoedig mogelijk op kenteken wordt gezet. De auto dient eerst gecontroleerd te worden bij de RDW. Vervolgens gaan wij met de BPM formulieren aan de slag. Er zijn heel veel manieren om de rest BPM te bereken. Wij zorgen dat u altijd de laagst mogelijke rest BPM betaald. De aangifte wordt door ons bij de Belastingdienst geregeld en het kenteken zal ongeveer met 14 dagen binnen zijn. Hiermee kunnen wij de kentekenplaten voor uw auto bestellen en monteren. Nog even de verzekering overschrijven van uw huidige auto en u kunt met uw nieuwe auto de weg op.