Importeren uit Amerika


Het wordt steeds populairder om een auto uit Amerika te importeren. De auto’s daar zijn vaak groter en zien er vaak heel anders uit als in Europa. Maar ook voor een Europese merk auto kan Amerika de plek zijn om uw droomauto te vinden. Het mooiste is dat er zo’n enorm aanbod is en dat in combinatie met de bijzonder lage prijzen maakt het bijzonder interessant.

Van a tot z


Bij CST AUTOMOTIVE nemen wij u al het werk en de zorgen uit handen. Wij gaan uw droomauto zoeken en nemen het hele import traject van u over. U hoeft enkel nog de sleutel in het contact te steken en lekker te genieten van uw amerikaan.

Wij helpen u besparen


Wij proberen altijd om meerdere auto’s tegelijk te kopen. Als wij dan naar Amerika gaan kunnen wij de reiskosten en het verschepen zo efficiënt mogelijk plannen en daarmee besparen wij tijd en bespaard u en onze andere klanten een hoop geld. Dit brengt helaas wel met zich mee dat wij soms een iets langere levertijd hebben maar dat het financieel ook voordeliger is. 

Wat zijn de kosten


Bij het importeren uit Amerika komen bepaalde kosten die je niet zou hebben als je een auto uit de EU importeert. Er moeten invoerrechten betaald worden maar ook de Btw moet worden afgedragen. Daarbij komen de transport kosten en de Bpm. En zoals later vermeld nog de kosten voor het geschikt maken voor de Europese regelgeving. Oldtimers zijn veel voordeliger om te importeren door de gunstiger btw regeling en ook de Bpm is weinig tot niets. Het aanpassen voor de Europese regelgeving is met oldtimers ook minder complex. Wij maken graag een offerte met een duidelijk overzicht van de verwachte kosten om te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Project


Bent u die handige klusser en lijkt het u fantastisch om een oldtimer te restaureren. Dan bent u bij ons aan het goede adres wij helpen u graag met het vinden naar uw projectauto en desgewenst kunt u ook met ons mee als unieke service zodat hem zelf uit kan zoeken.

Typegoedkeuring


besluit u om een auto uit Amerika te willen importeren dan zijn er wel meer zaken om rekening mee te houden. Aangezien de regelgeving anders is dan in de EU moeten er meestal wat technische aanpassingen gedaan worden aan het voertuig. CST AUTOMOTIVE heeft hiervoor een speciale werkwijze waardoor u aanzienlijk kunt besparen op het geschikt maken van uw voertuig voor de regelgeving van de EU.

Hieronder buttons van de populairste Amerikaanse occasion site's waar u direct een kijkje kan nemen