Jahreswagen


Koopt u graag een nieuwe auto? Dan moet u eens overwegen of een “jahreswagen” iets voor u is. Deze auto's zijn vaak afkomstig van het personeel van de grote Duitse automerken. Als een soort winstuitkering krijgen zij de mogelijkheid om een auto aan te schaffen met een aanzienlijke korting. Deze auto’s zijn vaak minder dan 1 jaar in bezit voordat ze alweer verkocht worden. Het voordeel voor u is dat de auto’s vaak maar tussen de 5.000 en 10.000 km gereden hebben en dus nagenoeg in nieuwstaat verkeren.

 

 

Aangezien de garantie voor deze auto’s Europees geregeld is en doorgaans 2 jaar betreft, bent u nog verzekerd van de resterende garantie die bij aanschaf gegeven is. Prijstechnisch kan het voordeel oplopen tot wel 35% vergeleken met dezelfde auto nieuw in Nederland.

 

 

Het spreekt voor zich dat uw voordeel vooral afhangt van de nieuwprijs van de gewenste auto. Hoe duurder de auto, des te meer u kunt besparen. Wij helpen u graag met het importeren en met de onderhandelingen zodat er geen verdere onvoorziene kosten bijkomen.

 

 

 

Hieronder de belangrijkste koppelingen waar u direct opzoek kunt gaan naar uw “jahreswagen”.