Waarom een auto importeren?


Iedereen wil een auto kopen die completer is uitgevoerd, minder kilometers heeft gereden en ook nog eens veel voordeliger is. Hieronder ziet u enkele voordelen met betrekking tot het importeren van uw droomauto. Het grootste voordeel zit in de prijs aangezien er in andere landen veelal een lager Btw-tarief van toepassing is dan in Nederland geldt. En het feit dat in het buitenland geen BPM van toepassing is. Waarschijnlijk geen verrassing, maar Nederland heeft één van de hoogste autobelastingen van Europa.

Ook de merkdealer importeert


In Nederland importeren ook merkdealers regelmatig hun auto's. Omdat zij hun auto's tegen de prijs van een Nederlandse auto verkopen aan u, maken zij veel extra winst. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u uw auto importeren tegen een scherpere prijs dan wanneer u dezelfde auto koopt bij een Nederlandse merkdealer.

Groter aanbod


Het aanbod van jonge, goed onderhouden occasions in het buitenland is veel groter vooral in Duitsland is dit het geval, maar ook in andere landen treft u doorgaans een veel groter aanbod gebruikte auto’s aan. Dankzij dit grote aanbod krijgt u veel meer auto voor minder geld en vaak ook nog in een completere uitvoering. Ook zijn door het grote aanbod meer auto’s te krijgen met weinig kilometers in de door u gewenste kleur en uitvoering.

Gewoon fabrieksgarantie


Alle Europese automerken bieden tegenwoordig garantie aan die geldt binnen de gehele EU. Hierdoor heeft uw geïmporteerde auto gewoon dezelfde garantie als bij de dealer bij u in de buurt. Kijk voor de duur van de fabrieksgarantie op de site van uw gewenste merk aangezien dit nogal varieert. Normaliter is dit 2 jaar.

Niet alleen Duitsland


In landen als België, Frankrijk, Denemarken, Zweden maar ook Italië zijn zeer veel goede auto's te vinden  voor een aantrekkelijke prijs. Om te beslissen waar we uw auto gaan zoeken, is vooral het merk doorslaggevend. Zoals voor de Franse auto's België en Frankrijk populair zijn, is een Volvo en een Saab beter te vinden in Zweden. Voor een mooie Amerikaanse pick-up of muscle car gaan wij naar de Verenigde Staten of Canada.