Garantie op uw auto


Om u als klant de optimale zekerheid te bieden, hebben wij door samenwerking met een garantie partner de mogelijkheid om uw auto met 6 tot wel 24 maanden garantie uit te breiden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de auto die u koopt en de gewenste zekerheid aangezien er verschillende dekkings mogelijkheden zijn. Wij rekenen graag voor uw uit wat de kosten zijn om de door u gewenste auto met een garantiepakket uit te breiden. U zal verrast zijn van de lage meerprijs voor deze garantie.

Garantie bij uw eigen garage in de buurt


U mag zelf uw garage kiezen bij het afsluiten van de garantie kunt u kiezen of u uw auto door de merkdealer of door een universele garage wil laten repareren. Repareren in het buitenland is ook gedekt indien een defect ontstaat terwijl u op vakantie bent, wordt uw auto ook op kosten van Autotrust gerepareerd. Dit geldt voor nagenoeg heel Europa.

Diverse paketten


De Standaard Garantie biedt dekking op de meest essentiële en kostbare delen van de auto zoals: de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km hebben gereden. De Extra Garantie bestaat uit de Standaard Garantie met een ruime aanvulling van onderdelen. De auto mag maximaal 10 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

 

Download PDF Brochure

 

Autotrust Exclusief Garantie Een Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking die uw auto kan krijgen. Deze garantie beschermt u tegen de kosten voor reparatie en vervanging van nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto. De auto mag maximaal 8 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

 

Download PDF Brochure

 

Autotrust Luxury & Performance Garantie Deze garantie is speciaal ontwikkeld voor premium occasions in het hoogste segment. De garantie dekt de kosten van reparatie, arbeid en onderdelen aan alle gedekte onderdelen en bouwgroepen.

 

Download PDF Brochure

Dekkingskaart